Tyčinkový Difuzér: Kam Je Umístit a Které si Vybrat?

amalfi-difuzor-parfémyProč používat domácí vůni?

Tyčinkový difuzér pro prostředí s esencemi jsou nejlepší řešení přizpůsobit a Furnish domácnosti a podniky s parfémem, což vytváří skutečný čichový atmosféru.

Mezi nejdůležitějšími smysly, které nám příroda dala, je čich jedním z nejdůležitějších a který neustále používáme téměř podvědomým způsobem. Vůně a vůně prostředí dávají skutečné vjemy, které naše tělo zpracovává, a výsledkem je, zda je určité prostředí pro nás příjemné nebo ne.
Parfémy proto mají obrovskou sílu, schopnost vázat vzpomínky a dávat ty nejrůznější emoce těm, kteří vnímají jejich přítomnost; ve skutečnosti v těchto oblastech stále častěji mluvíme o parfémech rozdělených do kategorií, jako jsou: energizující, relaxační, uklidňující a tak dále.

To je důvod, proč volba, kterou parfémujeme náš domov nebo pracoviště, ovlivňuje naši pohodu. Tyčinkový difuzér jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají vonná systému konstantní, schopný vytvářet příjemný čichový atmosféru.

Co je domácí vůně?

Tento nástroj je nyní považován za kus nábytku, kromě toho, že plní svou primární funkci jako parfémový difuzér, je stále běžnější vidět formy a drahé materiály používané jako kontejner esencí.

Vůně se šíří do prostředí postupně odpařováním a zcela přirozeným způsobem prostřednictvím dřevěných tyčinek. Pokud se obrátí vzhůru nohama alespoň každé 2/3 dny, zlepší se difúze vůně v místnosti.
Navíc s doplňováním je možné vždy udržovat optimální hladinu parfému uvnitř skleněného difuzoru.

Kam umístit rákosový difuzor?

Nejvhodnějším místem pro umístění voňavkáře je místo, které není nižší než jeden metr na výšku a které nikdy není ve vyšší poloze než vaše anso, protože parfém má tendenci stoupat nahoru a nasycovat vyšší prostory v místnosti, následně parfém velmi vysoká činí vůni méně vnímanou.

Povrch, na kterém je umístěn, má zásadní význam pro šíření a samotnou dobu trvání. Je vhodné, aby se zabránilo zablokován police nebo s pokrývajících objekty, ideální prostor je, že za nízkou kusu z nábytku, jako jsou konferenční stolky, stoly nebo prádelník.
Pro dokonalé odpařování a difúzi je třeba kromě volného prostoru kolem něj zohlednit také teplotu místnosti a proudy. Pokud je produkt umístěn v blízkosti zdrojů tepla nebo oken, klimatizací a dveří, spotřebuje se rychleji.

Jaký formát zvolit pro vaše potřeby?

Ampule osvěžovačů vzduchu jsou k dispozici v různých velikostech.
Nejoblíbenější jsou: 200 ml - 500 ml - 2,5 l.

Každý formát má dobu trvání zjevně spojenou s vlastním objemem zadržení, ale kromě tohoto faktoru je třeba vzít v úvahu také prostor, který má být poskytnut; pokoj s 200 ml, pokud je malý, bude i nadále působit dojmem, ale hala hotelu nebo místnost restaurace potřebují poutavý a důležitý prvek, jako je ten 2,5 litrový, pojatý jako kompletní kus nábytku pro tvar a velikost.

Jak dlouho vydrží osvěžovač vzduchu?

Jak již bylo vysvětleno výše, dobu trvání esencí ovlivňuje mnoho faktorů, ale pokud přesto chceme vytvořit časový rozvrh na základě objemu vybraného produktu, máme tento seznam:

  • 200 ml - 3 měsíce

  • 500 ml - 6/7 měsíců

  • 2,5 lt - 10/12 měsíců

Osvěžovače vzduchu pro restaurace a hotely

Pro důležitá a luxusní prostředí volba závisí spíše na velikosti parfuméra než na vůni, která se může značně lišit v závislosti na atmosféře, kterou chcete navrhnout.
V těchto prostředích je ideálním řešením bezpochyby formát 2,50 litru, který se mimořádně ocení pro své rozměry, které zaručují jedinečný kus nábytku po celou dobu, kterou zaručuje pro samotnou podstatu.

Vůně do kuchyně

Kuchyně je zjevně místem, kde jsou vůně nejrůznější a navzájem dominují, proto v této místnosti domu doporučujeme tón, který spojuje vše, a ne ten, který se snaží ovládnout nebo zakrýt přítomné. Tyto citrusové esence jsou ve skutečnosti nejvíce doporučená pro toto místo; jsou přirozeným zdrojem energie a jejich svěžest má za následek čištění vzduchu a vyzařuje příjemný pocit pohody.

Vůně do obývacího pokoje

Obývací pokoj, nebo také nazývaný obývací prostor, je prostor věnovaný pohodě a každý detail musí být navržen tak, aby vytvářel prostředí plné relaxace a harmonie.
Zde máte tu výhodu, že můžete měnit vůni také podle ročních období. K personalizaci obývacího pokoje jsou nejvhodnější květinové, orientální nebo kořeněné esence.

Obytný prostor, který se může rozšířit také do vstupních a průchozích prostor, vítá ty teplé a ovocné, které napadají atmosféru sladkou citrusovou vůní.

Vůně do koupelny

Koupelna je určitě jedním z nejdůležitějších míst pro tento typ parfémů.
Na místo, kde probíhají různé činnosti čištění těla, doporučujeme dva typy vůní podle toho, čeho chcete dosáhnout.
První je vůně, která koliduje s energií a relaxací typickou pro mořské vůně.
Druhý je pro ty, kteří chtějí uvolněnější a obklopující atmosféru typickou pro pižmové a jantarové vůně.

Vůně do ložnice

Na místě odpočinku a pohodlí je nutné zvolit vůně, které vyzařují klid a sladké pocity míru.
Květinové a orientální vůně jsou pro tento druh stanoviště ideální. Dřevěné tyčinky rozptylují esenci, která je umístěna v každém prostoru, až po skříně a oděvy v nich obsažené, čímž vytvářejí všestrannou reakci s místností a věcmi v nich obsaženými.

Klikněte sem a objevte svět vůní a parfémů Made in Italy!

Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter