Jak na Našem Webu Hledat Produkty, Které Splňují vaše Potřeby - Navigační Průvodce

Vítejte na Viadurini , elektronickém obchodu číslo 1 v prodeji ručně vyráběného designového nábytku vyrobeného v Itálii i na mezinárodní úrovni.

Tento krátký průvodce vám ukáže, jak se na webu rychle orientovat a co nejlépe využít tři z nejdůležitějších funkcí, díky nimž je web jedinečný Viadurini:

  1. Značkové výrobky vyrobené v Itálii.
  2. Výrobky vyrobené na míru.
  3. Žonglujte s kategoriemi.

1 ° Jak rozpoznat výrobky vyloučené v Itálii od mezinárodních?

Viadurini je synonymem pro Made in Italy, protože naším hlavním cílem je přinést kulturu a mimořádnou krásu italského řemeslného zpracování zbytku světa .
Za tímto účelem jsme se spojili s nejlepšími výrobci a obchody, které naše území může nabídnout. Od péče o materiály, přes zpracování, po vynalézavost a kreativitu mistrů , vám nabízíme katalog plný autentických jedinečných kusů, které každý svým způsobem vyprávějí o historii a kráse Itálie proslulé po celém světě .

Abychom tyto produkty poznali, vyvinuli jsme pro vás velmi jednoduchou a intuitivní metodu který okamžitě upoutá pozornost: na obrázku produktu uvidíte malý obdélníkový proužek se slovy „Made in Italy“ a vpravo vlajka s barvami Itálie.
Všechny produkty s tímto obrázkem mají italskou certifikaci.

Příklad:

2. přizpůsobené produkty - Jak požadovat přizpůsobení určitých produktů?

Při procházení webem najdete produkty, které lze přizpůsobit různými způsoby nebo dokonce přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašim nejlepším potřebám.
Výrobky, jako jsou postele, radiátory a stoly, jsou ty, které mají v produktovém listu většinou toto znění:

ŽÁDOST O PŘIZPŮSOBENÍ: Tento výrobek lze vyrobit také na míru. Informace: info@viadurini.cz nebo vyplňte následující formulář Vyžádat informace.

Nic nemůže být jednodušší, zadejte své údaje a své požadavky do příslušného pole, které se zobrazí po stisknutí tlačítka a co nejdříve vás jeden z našich manažerů kontaktuje, aby vám poskytl všechny potřebné informace.

Příklad:

3 ° Specifické kategorie, které zákazníkovi pomohou při hledání požadovaného produktu

My ve Viadurini jsme pro vás vytvořili funkční síť kategorií, která umožňuje každému okamžitě najít požadovaný produkt.
To je možné díky kaskádovému výběru, který začíná obecným kontejnerem, který se postupně stává čím dál konkrétnějším, aby na konci vašeho vyhledávání poskytl kontejner produktů se specifickými vlastnostmi, které hledáte.

Řekněme, že hledáte rozšiřitelný dřevěný stůl.

Jak je znázorněno na obrázku, můžete jej vyhledat pomocí příslušných kategorií v horní části nebo kategorií nalevo od obrazovky v černé legendě.

Další metodou, kterou doporučujeme, je použití vyhledávací lišty, na rozdíl od kategorií, vyhledávací lišta najde všechny produkty, jejichž název obsahuje klíčová slova, která jste použili.

Příklad:

S touto metodou můžete také použít praktické vyhledávací filtry, které jsme vám zpřístupnili:

  • Kategorie,
  • Cenové rozpětí,
  • Značka.

A pokud by to všechno nestačilo, můžete kdykoli kontaktovat jednu z našich dívek přímo prostřednictvím příslušného telefonního čísla, které najdete v levé horní části obrazovky, požádat přímo o informace o produktu a nechat se vést výběrem, který nejlépe vyhovuje vašim potřeby.

Tím průvodce končí a doufáme, že se brzy na našem webu uvidíme.

Děkujeme všem zaměstnancům společnosti Viadurini - International Design.

Kliknutím sem se vrátíte do Viadurini Home!

Email Newsletter
Newsletter